no title

Oct 24, 2011
heyy guys and assalamualaikum...
apa khabar semua . lama kan mierah tak update blog .
kadang2 sampai ada orang cakap yang mierah ni malas nak update baby blogie ni ~
mana ada . bukan malas la sygs tapi tade masa . hmm skang dah ada masa .
sebab pagi tadi bangun awal . ingat ada clas pukul 8 then dah siap bagai .
check2 jadual class ~ hari ni miera tade clas . HALAMAKKKK !
menyirap doe . hahah . salah sendiri jugak so time jela =)


apa lagi dah ciap2 macam ni takkan nak sambung tido balik .
mestilah tak ~ miera pon turun pegy ofies nak jumpa cik SAIFUL
tapi dia plak ta datang lagi . then apa lagi terjah ke libry la n online . huhu
tu dapat update baby blogie ni . hehehe. kena lah pinjam PC libry kalau
nak online ~ maklumlah lappy sendiri dah kena tibai . kalau dpt
orang yang amik tu aku tibai sampai lumat !!!!!


okay ~ miera nak share smthng . hmm pasal apa ea .
pasal cinta hati saya . miera dgn cik RARA ni dah okay .
but tak declare apa2 lagi sebab miera takut .
takut nanty kalau dah declare benda lama jadi balik ~
tanak macam tu . but masa break a.k.a putus tu kitorng tak ada
kata putus pon so .. paham paham je laa..
huhu . sygs die ---> rara

1 comments:

CIK RARA Says:
October 26, 2011 at 3:34 AM

lurve u sygs ~

Post a Comment