luahan hati

Sep 28, 2011
hey guys and assalamualaikum
hope korang sihat k ~ ehmm da lama ta update my baby blogie ni..
dah berhabuk dia . kesian kan . sory taw ~
hmmm hari nak post entry pasal apa ea . tah lah .
just nak story cikit about hati ni . susah kan cite pasal hati ni .
kejap dia okay kejap dia tak okay . dia datang mood tak okay tu.
satu keja pon susah. apalah kaw ni hati ~

hari tu kan saya dah boley lupakan pasal some1 tu .
tapi hari ni tetibe saya ingat balik . kenape ea ?
sakit kan kalau kita ingat balik . better just forget about dat but how ?
boley sesape ajar saya tak . sakit kowt kalau kita asyik ingat jep.
hmm awak pon da ada life awak sendiri sekarang ni n saya tak termasuk pon
dalam life baru awak tu. sedih nyee... sabar je lah.
then semalam pon kita da janji yang kita akan jadi KAWAN BAIK kan .
so da memang tertutup ah peluang saya. faham faham jelah peluang apa. hmmm :(
pastu ada plak sorang budak tu cuba untuk dapatkan awak. tak yah mention nama dia lah nanty jadi cite lain plak. dengar je awak cite pasal dia tu saya teros diam. awak cakap awak tak suka dia tapi lama lama nanty awak akan suka dia jugak. jelous kowt. saya cakap kat awak yang saya jelous then awak cakap habis dulu awak tak jelous plak bila saya buat hal.. saya jugak yang kena. haha. sekarang ni dah tade orang nak jaga saya macam awak jaga saya dulu sebab sekarang awak dah sibuk jaga budak tu. dulu awak janji walau apa pon jadi awak akan jaga saya. tapi mana ??? tah la wak. saya doakan yang terbaik untuk awak. and saya akan gembira untuk awak asalkan awak gembira ~
*HACKS*
awak tahu kan apa makna ni .
awak yang bgtaw saya pasal HACKS tu.
nama awak dalam fone saya still lagi *HACKS* tu.
tapi dalam fone awak tah la.
takut nama *HACKS* tu dah bertukar nombor.
bukan nombor saya lagi.
hmmm ~

2 comments:

nur syazana adilah Says:
September 28, 2011 at 11:20 AM

nama kaw dlm hp aq still

HACKS ok !

MIERAH LYLONE Says:
September 29, 2011 at 2:19 PM

hmm still HACKS lagi ea.. ingat dah tuka

Post a Comment