she so cute ^^

May 17, 2011
heyy to all blogwallking dalam dunia berblog ni and
haluu to my baby blogger..new entry kali ni mierah
nak story pasal sorang budakk ni..
budak ni ialah lilynana lexy..
mesti korang kenal die kan..
kepada yang tak kenal tu jum la singgah2 blog die
http://lilynanalexy.blogspot.com/

okay..mierah nak start sal lily ni..
first nye mierah dah lama berhajat nak story
sumthing about her but ta berkesempatan nak buat.
kali ni mierah dah sempat nak buat..hohooh

k la..macam mana kiteorg boleh kenal?
mesti la dekat facebok..laman social yang paling maju
sekarang ni..mierah yang add die..then die app..
happy tau..die dah la cantikk..cute..semua ada la..
mierah suka gambar die yang ni




*cantikkan si lily ni..
mierah suka cara die amik gambar..
sangat2 cantik..
pandai post lak tuh..hehhee^^
jum kita tgok gambar die yang lain..









something about her...
name: lilynana lexy ( not real name.mybe ^^ )
stay: shah alam
age: 20 dis year ( tapi die punya face mcm bdk2 kn. cute )
if korang nak kenal die add la die at fb..

lily...mierah suka rambut lily..
auwwww cantik sgtt (=
k la da tak tau nak merapu apa lagi..

see u baby blogger
cheers* Big smile

6 comments:

Motif ! Cer kOmen ... Says:
May 17, 2011 at 8:42 PM

style laa blog kamuu...
terbaikkkkkk

MIERAH LYLONE Says:
May 18, 2011 at 2:10 PM

motif: thanks :)

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ Says:
May 20, 2011 at 7:06 PM

comey laaa lily tu...mmg mcm pocoyo..hehe :)

nyway,i read her blog...u r such a nice fren (^_^)

MIERAH LYLONE Says:
May 24, 2011 at 11:16 AM

thanks liya :)

BELLA MIERRA Says:
October 5, 2011 at 8:42 PM

both of u so sweet :)

MIERAH LYLONE Says:
October 15, 2011 at 10:24 AM

thanks bella =)

Post a Comment