cadbury

May 15, 2011


heyy pepps..hello to all blogger n to my baby blogger..
kamu semua sihat? hope sihat la ye..
hmm hari ni nak update pasal cadbury, boleh?
mesti lah boleh..ni kan baby blogger saya..ecehh ecehh (=


okay lets start..
why i make new entry about CADBURY..
korang kenal tak cadbury..
mesti semua orang kenal kan..
kalau ada yang tak kenal, tengok
gambar kat bawah ni okay ^^




| wahh..sedapkan tengok coklat cadbury
dairy milk kat atas ni..meleleh air liur saya..hahaha |

im fallin in love with cadbury since i kid..
kamu sangat2 sedap kan incik cadbury..
sehingga menjilat jari..( curi tagline orang )
nak tahu serba sikit sejarah tentang cadbury tak..
cadbury ditubuhkan hampir 200 tahun yang lalu
ketika John Cadbury membuka sebuah kedai di Bull Street,Birmingham
pada tahun 1824..





*inilah dia incik John Cadbury tu

okayy..cadbury ni datang dalam bermacam macam jenis..
coklat bar ada..hot coklat ada..cadbury finger pon ada..
nak buat cake pon bole..semua sedap la..i like^^

kalau boleh hari hari nak makan kamu
incik cadbury..hohoho..





k la..dah tak tahu nak mengarut apa lagi
pasal kamu incik cadbury..
pape pon terima kasih sebab menemani
hari hari saya..

cheers* Big smile



2 comments:

no_answer Says:
May 15, 2011 at 9:14 PM

teringin nak makan coklat lak .. haishh ~

eh eh , ade entri untuk anda :)

http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/bila-huru-hara-datang.html

MIERAH LYLONE Says:
May 17, 2011 at 5:05 PM

no_answer: teringin ea.. jum makan !

Post a Comment